Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

REUSSONA Concurs de música per a joves 2019

XXI Edició del concurs de música jove

Termini inscripció/presentació

Del 27/03/2019  fins el 14/04/2019

(Fora de termini)


Detall del tràmit

- Anunci convocatòria 2019 en el BOPT 2817 del 26/03/2019

- Bases publicades en el BOPT núm. 79 de 26/04/2016, modificades i publicades al BOPT núm. 144 de 26/07/2017


  1. S’haurà de facilitar una URL on poder escoltar i descarregar 4 temes originals, que no podran haver-se presentat en cap altra edició anterior i aquesta informació s’haurà de complementar amb un dossier sobre el grup que inclogui les dades dels components, l’acreditació de l’edat mitjançant el DNI, una breu història de la banda, adreça, adreça electrònica, telèfon de contacte i una fotografia recent.
  2. No es podran presentar grups amb contracte discogràfic vigent ni aquelles formacions que hagin obtingut el primer premi en edicions anteriors.

La URL on poder escoltar i descarregar els 4 temes originals i el dossier annex han d’ésser presentats presencialment o per correu postal dins el termini assenyalat en la convocatòria, a la Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a través d’un formulari al web joventut.reus.cat, en un sobre tancat, indicant en el sobre el nom del grup i dins amb el següent contingut:

 - Butlleta d’inscripció que inclou, una declaració de coneixement i acceptació de les bases i una declaració jurada conforme el grup no disposa de contracte discogràfic vigent.
- Una declaració jurada conforme el grup no incorre en cap dels supòsits de prohibició d’obtenció de la condició de beneficiari que preveu l’article 13.2 de la llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Aquesta declaració es presentarà posteriorment, en cas de resultar seleccionats.
Tots aquells treballs que arribin amb posterioritat a la data i hora previstes en el termini de presentació, no podran concórrer als premis.

Presentació dels treballs i terminis

Fins al 14 d’abril les bandes, grups o solistes poden presentar els seus treballs a concurs. Per presentar-se al concurs la mitjana d’edat de tots els integrants del grup no ha de superar els 35 anys i les bandes han de ser del Camp de Tarragona o les Terres de l’Ebre. Tota la informació del concurs es pot trobar al web: https://joventut.reus.cat/reussona.
D’entre tots els grups i solistes presentats hi haurà la selecció dels 3 finalistes que passaran a actuar al concert de la final el dia 21 de juny en el marc de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Dos dels grups (o solistes) finalistes seran escollits per un jurat format per diferents professionals del territori vinculats a la música i la programació musical i la tercera formació serà la que el públic triï a resultes de la votació popular a través del web joventutreus.cat.
Tots els grups i solistes que concorrin al concurs estaran presents a un apartat del web https://joventut.reus.cat, des d’on es podrà votar i escollir un dels grups que passarà directament a la final. Les votacions es podran fer del 23 al 30 d’abril.
 

El termini finalitza el dia 14 d’abril del 2019

Premis
Els premis del Reussona 2019 són: un primer premi de 1.500 euros; un segon premi de 900 euros i un tercer premi de 600 euros. Hi ha una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys. Tam

Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat