Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Carnet de família nombrosa

FAMÍLIES - Targeta per a famílies amb 3 o més fills (2 en cas de disminució)Detall del tràmit

El títol de família nombrosa ofereix diversos avantatges fiscals i descomptes. Juntament amb el títol col·lectiu per a tota la família, també dóna dret a la possessió d’un títol individual per a cada una de les persones membres beneficiàries.

Qui el pot sol·licitar?
El poden sol·licitar les famílies nombroses: les unitats familiars que tenen 3 o més fills/filles, o 2 si un d’ells/elles és discapacitat/discapacitada.

On es pot sol·licitar?
Correspon al Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya el reconeixement de la condició de família nombrosa, com també l’expedició i renovació del títol que ho acredita.

 La sol·licitud del títol es pot fer per internet a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat;  o bé presencialment, presentant l’imprès de sol·licitud acompanyat de la documentació necessària a les oficines d’Acció Ciutadana del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.

Quan es pot sol·licitar?
Es pot sol·licitar en qualsevol moment.

Si voleu saber-ne més
- A l’ Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (www20.gencat.cat/portal/site/OVT) trobareu més informació sobre aquest títol o carnet, els requisits per a obtenir-lo, les vies de tramitació, informació de com renovar-lo o de com obtenir-ne un duplicat i, a més, us podreu descarregar els impresos de sol·licitud.

- Telèfon d’Informació del Departament d’Acció Social i Ciutadania 900 300 500 (gratuït). Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8 a 20 h, i dissabtes de 9 a 14 h, excepte dies festius.

Tenir com a mínim 3 fills/es no majors de 21 anys (o menors de 26, si són estudiants), o bé 2 fills/es, en el cas que un sigui discapacitat.

Trobareu tots els requisits a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat (www.gencat.cat)Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Departament responsable

  • Generalitat de Catalunya - Acció Social i Ciutadania - ICASS
  • Generalitat de Catalunya - Oficina de Benestar Social i Família de Reus -ICASS-


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat