Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Piscines: Notificació d'incidències

Incidències produïdes en piscines d'ús públic i ús privat (comunitats i unifamiliars)Com puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Presencial (amb cita prèvia) : Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:

Li recordem que qualsevol tràmit presencial en les oficines municipals és necessari prèviament sol·licitar cita prèvia.Detall del tràmit

Qui ha de fer aquest tràmit?
Tots els titulars de piscines d’ús públic que donin servei a tercers (clubs esportius, albergs, allotjaments turístics, càmpigs, gimnasos, centres de salut, balnearis, parcs aquàtics, spas....) i d’ús privat (comunitats de propietaris, cases rurals o d’agroturisme, col·legis majors, piscines unifamiliars....) han de notificar a l’Ajuntament quan es produeixen incidències en les piscines.

Termini de presentació:
Una vegada detectada la situació d’incidència, el titular haurà de realitzar les gestions oportunes per conèixer les causes, així com adoptar les mesures correctores i preventives i informar a l’autoritat competent de la situació de la incidència.

Normativa relacionada:
• Llei 15/1990, d’ordenació sanitària de Catalunya (arts. 67 i 68)
• Llei 18/2009, del 22 d’octubre, de salut pública. (arts. 52,54 i 59)
• Reial Decret 742/2013, de 27 de setembre pel que s’estableixen els criteris tècnics-sanitaris de les piscines i la seva correcció d’errors 11796/2013, de 12 de novembre del mateix any, i que en tot allò que no el contradigui es continua aplicant el Decret 95 /2000 i el Decret 165/2001, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic.

Més informació en el següent enllaçQuant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Salut Pública


Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat