Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Subhasta de béns i vehicles

Sol.licitud de participació en una subhasta de béns

Termini inscripció/presentació

Del 10/05/2018  fins el 07/06/2018

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      


Detall del tràmit

1. Les ofertes presentades pels interessats han d’anar en sobre tancat, signat i datat i acompanyades del xec conformat a nom de l’Ajuntament per l’import del dipòsit (20% mínim del tipus de subhasta). Mai diner en efectiu.

2. La sol·licitud de participació a la subhasta ha d’anar fora del sobre tancat i en ella hi han de constar totes les dades que es demanen i la documentació que s’especifica a la pròpia sol·licitud.

3. Les ofertes es podran presentar fins a una hora abans de la cel.lebració de la subhasta.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat