Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Parades diada de Sant Jordi

Petició de parada per la diada de Sant Jordi al centreCom puc tramitar-ho?

Presencial: IMRC (Cr Sant Joan, 27 - Reus)
      


Detall del tràmit

Aquest tràmit és per sol·licitar posar una parada la diada de Sant Jordi a la Pl. del Mercadal, Pl. Castell, Pl. Absis, Pl. Peixeteries Velles i Cr. Major.


Observacions:

  • En el cas de les entitats culturals i juvenils, centres educatius i altres entitats, la distribució dels llocs es realitzarà segons petició en instància. En el cas no càpiguen a l’espai sol·licitat, s’utilitzaran els criteris establerts per la comissió de Sant Jordi d’assiduïtat, continuïtat a la Diada, i participació activa en la preparació i organització de les activitats pròpies de la Diada. També es destinarà un espai a la plaça del Mercadal per a la parada informativa de l’Ajuntament.
  • En el cas de les llibreries, floristeries i mitjans de comunicació la ubicació serà a la plaça Mercadal, i s’ubicaran segons sorteig.
  • La concessió de l’autorització portarà aparellada, si s’escau, l’establiment i exigència del preu públic corresponent.
  • La ubicació de les diferents parades estarà supeditada a l’existència de l’espai lineal disponible. Per aquest motiu la distribució es realitzarà respectant l’ordre d’entrada al registre corresponent.

 

Qui ho pot demanar?
Participació oberta a totes les llibreries, floristeries, centres educatius i entitats no lucratives amb seu a la ciutat de Reus.

Quina documentació he de presentar?

  • Les entitats hauran d’exhibir el CIF i DNI del representant.
  • Els centres educatius hauran de presentar una autorització de la  direcció i es limitaran a una parada per centre educatiu.

Termini de presentació?
Fins el dia 9 d’abril de 2018, inclòs

L’horari de presentació de sol·licituds és:
- De dilluns a divendres de 9 a 13 h. i dilluns i dijous de 16:00 a 18:30 h.

Lloc de presentació

Cr Sant Joan 27, casa Rull.

Quin és el temps de la tramitació?
Lliurament de les autoritzacions el 18 d’abril del 2018.

 Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Institut Municipal Reus Cultura (IMRC )


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat