Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Parades diada de Sant Jordi

Petició de parada per la diada de Sant Jordi al centre

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: IMRC (Cr Sant Joan, 27 - Reus)
      


Detall del tràmit

Aquest tràmit és per sol·licitar posar una parada la diada de Sant Jordi a la Pl. del Mercadal, Pl. Castell, Pl. Absis, Pl. Peixeteries Velles i Cr. Major.


Observacions:

  • En el cas de les entitats culturals i juvenils, centres educatius i altres entitats, la distribució dels llocs es realitzarà segons petició en instància. En el cas no càpiguen a l’espai sol·licitat, s’utilitzaran els criteris establerts per la comissió de Sant Jordi d’assiduïtat, continuïtat a la Diada, i participació activa en la preparació i organització de les activitats pròpies de la Diada. També es destinarà un espai a la plaça del Mercadal per a la parada informativa de l’Ajuntament.
  • En el cas de les llibreries, floristeries i mitjans de comunicació la ubicació serà a la plaça Mercadal, i s’ubicaran segons sorteig.
  • La concessió de l’autorització portarà aparellada, si s’escau, l’establiment i exigència del preu públic corresponent.
  • La ubicació de les diferents parades estarà supeditada a l’existència de l’espai lineal disponible. Per aquest motiu la distribució es realitzarà respectant l’ordre d’entrada al registre corresponent.

Qui ho pot demanar?
Participació oberta a totes les llibreries, floristeries, centres educatius i entitats no lucratives amb seu a la ciutat de Reus.

Quina documentació he de presentar?

  • Les entitats hauran d’exhibir el CIF i DNI del representant.
  • Els centres educatius hauran de presentar una autorització de la  direcció i es limitaran a una parada per centre educatiu.

Termini de presentació?
Fins el dia 9 d’abril de 2018, inclòs

L’horari de presentació de sol·licituds és:
- De dilluns a divendres de 9 a 13 h. i dilluns i dijous de 16:00 a 18:30 h.

Lloc de presentació

Cr Sant Joan 27, casa Rull.

Quin és el temps de la tramitació?
Lliurament de les autoritzacions el 18 d’abril del 2018.Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Institut Municipal Reus Cultura (IMRC )


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat