Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Parada en el mercat d'antiquaris, brocanters i col·lecionistes

Sol·licitud de llicència per instal.lar una parada en el Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistesCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
            
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Es fa al Passeig Prim i Sunyer els dissabtes de 9 a 14 hores.
Qualsevol persona interessada en participar-hi caldrà que empleni la sol·licitud al Registre General que es troba a la Pl. del Mercadal, 1 - Oficina d’Atenció Ciutadana -OAC-

El mercat es realitza tots els dissabtes de 9 a 14 h.

Opcions (consultar preus):
1. Fins a 6 metres lineals.
2. Fins a 12 metres lineals.
 
No és permesa l’exhibició o transmissió d’articles o productes no continguts en l’articles 4 de les Normes de participació i Funcionament del Mercat d’Antiquaris, brocanters i col·leccionistes de Reus i  especialment els següents:
  • Pornografia en qualsevol de les seves formes.
  • Articles alimentaris.
  • Peces de vestir.
  • Premsa, vídeos, discos, cassets, cd’s i films actuals, i que puguin estar habitualment a la venda en establiments comercials.
  • Objectes de plàstic i joguets actuals i nous.
  • Aparells electrodomèstics, d’electrònica i d’informàtica.
  • Materials de construcció, de fontaneria, electricitat i sanitari.
  • Tot objecte que pugui ferir la sensibilitat del públic, o que pugui ofendre qualsevol confessió religiosa o creença filosòfica, amb exclusió dels emblemes i insígnies polítiques.
  • Objectes sense valor objectiu o sense interès de col·leccionisme o de curiositat.

En tot cas correspondrà a l’Agència de Promoció de Ciutat la valoració de l’adequació dels d’articles o productes al que s’especifica en la present normativa, podent instar la retirada immediata d’aquells productes no permesos. En cas de no atendre aquest requeriment l’Agència podrà revocar l’autorització atorgada.

Tots els objectes seran exposats sobre taulells situats a 80cm d’alçada del terra i coberts amb el corresponent faldó que serà facilitat per l’Agència. L’Agència excepcionalment permetrà exposar al terra aquelles peces que per la seva tipologia, volum o pes no puguin ser col·locades en taulells, però sempre sobre una tela o bé una catifa. La col·locació dels productes en els taulells ha de ser la més acurada possible, i en cap cas, aquests, es poden exhibir en les caixes i envasos de plàstic o cartró que s’utilitzen per al seu transport o magatzematge. En cas d’utilitzar algun tipus de contenidor de productes, han de mantenir una imatge adient. 

 Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Agència de Promoció de Ciutat


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat