Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Targeta jove

Targeta Jove gratuïta per a joves de Reus de 12 a 30 anysCom puc tramitar-ho?

Presencial: Casal de Joves La Palma (Cr. Castellvell, 24 - 43202 Reus)
      


Detall del tràmit

La Targeta Jove ofereix molts avantatges i descomptes, en especial dels sectors de l’oci, l’esport, l’ensenyament i la formació. A més, integra l’activació de la T10 Jove per als autobusos urbans de la ciutat. D’aquesta manera, en una sola targeta, s’integren els, descomptes en activitats culturals i d’oci i en botigues i establiments comercials de la ciutat i el descompte en transport urbà, si la Targeta s’activa per aquest ús.

Termini de presentació:
Es pot demanar tot l’any.

Com puc tramitar-ho?
A més de sol·licitar la Targeta presencialment al Casal de Joves, també podeu fer-ho emplenant el formulari que es troba al web de Joventut . Haureu d’adjuntar una fotografia de carnet digitalitzada i el DNI escanejat.

La recollida de la Targeta es realitzarà al Casal de Joves de La Palma (c./Castellvell, 24).

Quina documentació he de presentar?
Cal presentar DNI, NIE o Passaport.

Observacions:
Les posteriors recàrregues de la T10 es poden fer al Casal de Joves La Palma (c./Castellvell, 24) o en establiments especialitzats.

Més informació:
http://www.reus.cat/serveis/targeta-jove

 
Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria de Cultura


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat