Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Ajut SIMAP - GPS : Sistema intel·ligent de monitorització d'alertes personals

TERCERA EDAT / DISCAPACITATS - Ajuts a persones grans i amb un alt grau de dependència

informatiuinformatiu

Utilització de localitzadors GPS per a persones amb deteriorament cognitiu lleu - moderat, amb l’objectiu de fomentar la seva autonomia, potenciant-los les seves capacitats individuals i col·lectives i la seva participació i integració social.

La finalitat d’aquest ajut és contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, facilitant-los la permanència en l’entorn habitual, i proporcionar a la família o a les persones cuidadores les eines i el suport perquè puguin viure l’experiència de cuidar amb tranquil·litat i confiança.

Com puc tramitar-ho?
Presencialment a l’EBAS.

Termini de presentació:
Es pot demanar durant tot l’any.

Observacions:
- Són persones que seran susceptibles de portar aquest aparell, de comú acord amb la persona usuària de l’aparell i, si cal, amb la seva família.
- És imprescindible que la persona usuària compti amb un familiar o persona cuidadora com a contacte en cas de necessitat.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Tramitació gratuïta  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Departament responsable

  • Serveis SocialsAjuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració