Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Certificat de deutes personals

Document que certifica si una persona física o jurídica té deutes tributaris amb l'AjuntamentCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      
Presencial: SAIC (Cr. Sant Llorenç 25-43201 Reus)
      
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

 Expedició d’un document acreditatiu dels deutes que figuren a nom del sol·licitant a les bases de dades de la Hisenda Municipal. La consulta es realitza a través dels padrons cobratoris dels diferents impostos i taxes municipals. S’expedeix un certificat degudament signat.

Quina documentació he de presentar?
·          Per persones físiques – el sol·licitant s’ha d’identificar (aportant el DNI/NIE). Quan s’actua en representació de terceres persones -una persona autoritzada-, cal aportar una autorització signada per la persona titular juntament amb una fotocòpia del DNI (vegeu model adjunt d’autorització).
·          Persones jurídiques -un representant del titular (en cas de persones jurídiques, el representant ha d’acreditar que n’és el representant legal, aportant còpia de la documentació corresponent)
Quin és el temps de tramitació?
1 setmana
Normativa relacionada
Ordenança fiscal núm. 1 (Ordenança general de gestió, recaptació i inspecció dels tributs i altres ingressos de dret públic local).

 Informació relaciónada: Consulti també el tràmit : I nforme de deutes

 Quant costa fer el tràmit?Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Recaptació


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat