Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Declaració responsable

Document signat per la persona declarant confirmant la veracitat de les dades manifestadesCom puc tramitar-ho?

Presencial (amb cita prèvia) : Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:

Li recordem que qualsevol tràmit presencial en les oficines municipals és necessari prèviament sol·licitar cita prèvia.Detall del tràmit

La declaració responsable és un document signat per la persona declarant que s’adjunta com a document complementari en diferents tràmits del padró municipal.
 
 
Es tracta d’un document complementari als tràmits d’alta d’empadronament, canvi de domicili, renovació de la inscripció padronal, canvi de nacionalitat i baixa del padró d’habitants.
 
  
Normativa relacionada


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Població


Tràmits vinculatsAjuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat