Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Targeta discapacitat

DISCAPACITATS - Targeta emesa per la Generalitat acreditativa de la discapacitatDetall del tràmit

És una targeta plastificada i editada per la Generalitat de Catalunya que permet a les persones amb discapacitat legalment reconeguda i amb residència habitual a Catalunya acreditar el seu grau de discapacitat davant de terceres persones, a fi de facilitar l’accés als recursos i serveis vinculats a què tinguin dret a l’àmbit de Catalunya.

És un document públic, personal i intransferible, que cal acompanyar amb el DNI o NIE. És vàlida per a tot el territori de Catalunya i amb un format únic per a totes les tipologies de discapacitat.

Com es pot sol·licitar? Presencialment: a l’Oficina d’Acció Ciutadana de la Generalitat (c/ Mas Pellicer, 55 - Reus)

L’imprès de sol·licitud es pot descarregar d’internet a través de l’Oficina Virtural de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya, on també trobareu més informació sobre aquest tràmit (www.gencat.cat)

  • Tenir reconegut, i vigent, un grau de discapacitat de 33% o més.
  •  Tenir residència habitual a Catalunya.
  • Tenir DNI/NIE vigent, menors d’edat inclosos.


Quant costa fer el tràmit?

  • -No hi ha taxa  


Departament responsable

  • Generalitat de Catalunya - Oficina de Benestar Social i Família de Reus -ICASS-


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat