Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

XXVI Premi Ciutat de Reus de composició per a corals infantils - Reus 2019

Premi de convocatòria bianual adreçat a persones vinculades a la creació i a la pedagogia musicals

Termini inscripció/presentació

Del 01/12/2019  fins el 31/12/2019

(Fora de termini)


Detall del tràmit

Aquest premi té la doble finalitat de promoure la creació musical i proveir les corals i les escoles de música de repertori nou i adaptat a les estètiques actuals.

La convocatòria és bianual i d’àmbit internacional. S’adreça a persones físiques individuals vinculades a la creació i a la pedagogia musicals.

Hi ha establertes cinc modalitats de participació, segons el tipus d’obres o les edats dels cantaires a qui van dirigides.

Cada concursant pot presentar un màxim de cinc obres, una per a cada modalitat.

Si es disposa de programa informàtic d’edició musical, es demana, que a més de les còpies en paper, s’enviïn els arxius informàtics de les partitures amb el pseudònim de l’autor a l’adreça electrònica arcadia@tinet.cat

A tenir en compte:
El termini de presentació d’obres serà de l’1 al 31 de desembre de 2019

En cas de presentació per tramesa postal, cal fer-ho a:
Institut Municipal Reus Cultura
“XXVI Premi Ciutat de Reus de Composició per a Corals Infantils”
Carrer de Sant Joan, 27
43201 Reus

Quina documentació he de presentar?
La que es diposa a la clàusula tercera de les bases.

Quin és el temps de la tramitació?
El veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran públics durant la primavera de 2020 dins els actes de la Trobada de corals infantils que se celebrarà a Reus.
Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat