Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Premis Esport i Ciutat 2019

Bases- Premis destinats a reconèixer les persones que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en entitats esportives de la ciutat de Reus i/o els esportistes nascuts a la ciutat i amb la que tinguin una forta vinculació a la seva formació o orígens.

Termini inscripció/presentació

Del 07/06/2019  fins el 02/09/2019

(Fora de termini)


Detall del tràmit

Tots els premis tenen un sentit simbòlic i de reconeixement. Aquests premis estan referits a la temporada esportiva del 31 d’agost de l’any anterior al 30 d’agost de l’any de la convocatòria.

Les candidatures es podran presentar:
- Fins el 21 de juny de 2019,  per presentar currículums i/o mèrits esportius assolits entre el 31 d’agost de 2018 i el 17 de juny de 2019. 
- Fins el 2 de setembre de 2019, per complimentar currículums i/o presentació de noves propostes vinculades als mèrits esportius assolits del 18 de juny al 30 d’agost de 2019.

Aquests premis, amb els quals es reconiexen anualment diversos àmits de l’esport, es lliuraran en el marc de la Diada de l’Esport, que es celebrarà durant el darrer quadrimestre de l’any 2019.

Els premis i guardons s’estableixen en els següents apartats:
a) Premi Pioners de l’esport
: Aquest apartat vol reconèixer la tasca dels homes i dones que amb la seva dedicació, van impulsar els inicis de l’esport a la nostra ciutat en qualsevol de les vessants pròpies d’aquest impuls, com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador.
b) Premi Dirigents de l’esport: Aquest apartat vol premiar aquells dirigents de l’esport actius de la temporada  i que amb la seva funció, han contribuït o contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport.
c) Premi Tècnics de l’esport: Aquest apartat vol premiar l’excel•lència de la funció de tècnic esportiu, tant dels esports de competició, com de l’esport base o formatiu, valorant tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat.
d) Premi Valors de l’esport: Aquest apartat vol premiar les accions, comportaments o actituds de clubs, equips, esportistes, seccions esportives o grups humans que destaquin pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport. També es podrà reconèixer accions o iniciatives directament relacionades amb l’esport de la ciutat, amb els seus esportistes o institucions.
e) Premi Esport Adaptat: Aquest apartat vol premiar a esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Per accions que destaquin pel seu esforç, dedicació i/o consolidació de l’esport adaptat a la nostra ciutat i/o que contribueixin a la seva difusió, que facilitin l’accés a la pràctica esportiva i/o a la màxima difusió d’aquest.
f) Premi millors Clubs, Equips o Seccions Esportives: Aquest apartat vol premiar el millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada objecte del premi.
g) Premi  “Millor esportista de la Ciutat de Reus”: Aquest apartat vol premiar al millor esportista de la ciutat femení i masculí en les categories màster, promoció i absoluta.

Bases publicades al BOPT núm. 70 de data 25/3/2014

Convocatòria 2019 publicada al BOPT de data 6/06/2019
Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria d'Esports


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat