Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Premi d'Idees per Promoure l'Ús del Català.

11a Convocatòria del Premi d'Idees per Promoure l'Ús del Català

Termini inscripció/presentació

Del 10/05/2017  fins el 06/10/2017

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)      Sol.licitar cita prèviaDetall del tràmit

Objectiu de les bases
L’objectiu d’aquestes bases és regular la concessió del Premi d’Idees per Promoure l’Ús del Català per tal de promoure idees i projectes encaminats a potenciar l’ús de la llengua catalana en qualsevol àmbit.

Participants
Es podrà presentar a aquest premi qualsevol persona física o jurídica, associació, col·lectiu o grup que hi estigui interessat. En el cas de les persones físiques, aquestes han d’ésser majors d’edat. En el supòsit d’ésser una persona jurídica, aquesta ha de ser un ens sense ànim de lucre.

Presentació dels projectes i terminis
Els projectes concursants s’han de presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització  de l’Ajuntament de Reus (Cr. Roselló, 2-8, 43201, Reus) des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOPT i fins al dia  6 d’octubre de 2017. Tots aquells projectes que arribin amb posterioritat a la data prevista no podran concórrer als premis. Els treballs, que han d’estar signats amb pseudònim, s’han de presentar en suport informàtic o en paper.
A part, i en un sobre tancat, s’hi hauran d’indicar el nom i els cognoms, el NIF, l’adreça, el telèfon i l’adreça electrònica.
En aquest sobre s’hi inclourà, a més, una autorització de l’autor o autors del projecte perquè l’Ajuntament de Reus comprovi que es troben al corrent de les seves obligacions tributàries i davant la Seguretat Social.

El premi es lliurarà abans de finals de 2017 en un acte organitzat per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura.

Publicació convocatòria

BOPT 87 de data 9 de maig.
 Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat