Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.
Esteu aquí: Inici →  Sobre Seu-e → Registre de publicacions

Registre de publicació

El registre de publicacions de la Seu Electrònica recull les evidències electròniques en relació amb la publicació i disponibilitat dels continguts de la Seu.

Les evidències electròniques són el rastre que deixa el contingut dins la Seu i permeten demostrar el moment en que ha estat publicat així com el temps que aquest ha estat disponible a la Seu, i fins i tot demostrar qui ha dut a terme aquestes accions.

L’altra característica de les evidències electròniques és la correcta preservació de la cadena de custodia de la mateixa, de manera que existeixin garanties de que la prova no pot ser manipulada i, per tant, pot ser presentada davant un tribunal. D’aquesta manera queden garantits els drets dels ciutadans així com la independència i la transparència dels continguts de la Seu electrònica.

Ordenança de circulació

  • Aquest element es va publicar amb data 16/10/2015 14:49 GMT(+2:00) a causa de: Publicació
  • Es va comprovar la disponibilitat d'aquest element en null ocasions.
  • Aquest element es va despublicar amb data 09/06/2016 12:43 GMT(+2:00) a causa de: Despublicació per tornar-ho a publicar en la categoria Ordenances Municipals
  • Aquest element es va publicar amb data 09/06/2016 12:59 GMT(+2:00) a causa de: Publicació
  • Es va comprovar la disponibilitat d'aquest element en null ocasions.
Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat