Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu Electrònica


Reserva de les instal·lacions dels centres educatius públics de Reus

Petició ús social d'instal·lacions de centres públics municipals d'educació infantil i primària

informatiuinformatiu

Es tracta d’una petició en què se sol·licita l’autorització per a utilitzar els edificis o les instal·lacions dels centres públics d’educació infantil i primària de la ciutat de Reus (escoles, instituts-escola) per a dur-hi a terme determinades activitats (esportives, formatives...) 

  • Les condicions vénen establertes al reglament adjunt.
  • La presentació de la petició per part de la persona interessada no pressuposa la concessió de l’espai, l’horari ni dels equipaments i/o material sol·lictiat.

A Tenir en compte : En cas que vulgueu instal·lar element/s inflable/s de jocs infantils durant la celebració de l’acte, també caldrà presentar la Declaració responsable per instal.lació d’inflables que trobareu en l’enllaç de l’apartat tràmits vinculats.
 

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Educació


Segueix-nos a les xarxes socials

instagram twitter facebook