Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Inscripció als Espais de Mas Pintat

INFÀNCIA I FAMÍLIES - Informació sobre la inscripció a les activitats dels Espais de Mas Pintat

Termini inscripció/presentació

Del 28/01/2019  fins el 10/06/2019

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)
      


Detall del tràmit

Mas Pintat és el centre d’atenció a la infància i a les famílies de Reus. Té  la finalitat d’acompanyar, orientar i encoratjar als pares i les mares en les responsabilitats educatives en companyia d’altres famílies. I ho fa a través d’espais de joc, que afavoreixen la trobada entre famílies; tallers monogràfics relacionats amb l’evolució dels infants i adolescents; o espais familiars com a lloc de debat entre pares i mares mentre els fills i filles juguen en companyia d’altres infants.
 
Els espais  i tallers en família estan dinamitzats per una persona  professional on podeu compartir la vostra experiència personal amb altres famílies, juntament amb el vostre fill o la vostra filla Més informació sobre activitats i serveis de Mas Pintat

Les inscripcions a les activitats, són presencials en horari de 9,00 a 14,00 h. i les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. La inscripció és manté oberta tot el curs fins el total de cobertura.
 
La inscripció es realitza per quadrimestre. Per inscriure’s al segon quadrimestre de 2018-19, caldrà complimentar i signar el formulari que es troba en l’apartat impresos relacionats acompanyat de la següent documentació :
•    DNI pare, mare o tutor legal.
•    Llibre de família o document que acrediti la filiació.


Inici de les activitats el 4.2.2019



Quant costa fer el tràmit?

  • -120.00 €  .- quadrimestre i família, per tres espais inscrits  
  • -90.00 €  .- quadrimestre i família, per dos espais inscrits  
  • -60.00 €  .- quadrimestre i família, per un espai inscrit  


Impresos relacionats



Departament responsable

  • Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:



Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat