Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Concurs oposició per a la provisió en propietat de 4 places de Tècnic/a mitjà/na (TA_TM01) IMFE

Concurs oposició. Torn: lliure derivat de la Llei 20/2021

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Termini inscripció/presentació

Del 29/12/2022  fins el 30/01/2023

(Fora de termini)

Objecte:

Denominació de plaça segons la plantilla: tècnic/a mitjà/na
Règim jurídic: personal laboral
Retribució: Corresponen a grup A2 – 20
Sistema de selecció: concurs-oposició
Torn: lliure
Adscripció provisional: Tècnic/a mitjà/na programes d’ocupació
Nombre de places: quatre
Període de prova: de conformitat a l’establert a la base catorzena de les bases generals

Les persones que ocupin aquestes places hauran de realitzar genèricament les funcions de:
d’execució de projectes de formació i ocupació, més concretament, gestiona programes i projectes dirigits a la millora de l’ocupabilitat de les persones, gestiona el procés de selecció de les persones usuàries, elabora material pedagògic, realitza la docència de la formació complementària, coordina les necessitats d’infraestructura per a la docència, fa recerca de professionals docents i/ o efectua la proposta d’inici del tràmit que correspongui per a la contractació de serveis  Professionals, realitza el seguiment de les persones participants amb sessions de tutoria i d’orientació individual i grupal, realitza la prospecció i acompanyament a la inserció al mercat de treball de les persones usuàries, i en general presta suport administratiu i operatiu de manera polivalent dins el servei en aquelles tasques que sigui necessari

Funcions bàsiques: Veure bases de la convocatòria   

Requisits de les persones aspirants i exercicis de l’oposició: Veure bases de la convocatòria

Sol·licituds

Les sol•licituds per prendre part en cada procés selectiu en concret, es dirigiran a la Presidència de l’IMFE Mas Carandell, on es farà constar el nom de la plaça i la referència a la plaça a la qual s’opta i que es compleixen els requisits establerts a la convocatòria, sempre referits a la data en què finalitza el termini per a la presentació de sol•licituds.

La sol•licitud es presentarà a la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus per mitjans electrònics (https://seu.reus.cat) o de forma presencial al Registre de l’IMFE Mas Carandell (Carrer Terol, 1 de Reus).
Tanmateix, les sol•licituds es podran presentar en qualsevol de les formes previstes a l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini de presentació de sol•licituds començarà l’endemà de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i finalitzarà als vint dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Com es fa el pagament

1.- Les persones que realitzen el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus, el propi tràmit et guiarà per fer el pagament amb tarja de crèdit de l’import de la taxa.

2.- Les persones que realitzen el tràmit de forma presencial al Registre de l’IMFE o en qualsevol de les formes previstes a l’article 16 de la Llei 39/2015:
- Previ a fer el tràmit heu de fer una transferència al número de compte:   ES45-0182-6035-4602-0151-5703
   Assumpte: Nom i cognoms i referència de la plaça
   Ajuntar el comprovant de la transferència a sol.licitud.

Admissió d’aspirants

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, en el termini màxim d’un mes es farà pública la llista provisional de persones admeses i excloses, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el tauler d’edictes electrònic de l’Ajuntament de Reus i a la web http://www.mascarandell.cat.

A la llista provisional, s’establirà un termini de deu dies hàbils perquè es pugin esmenar els defectes d’admissió i s’hi inclourà el lloc, la data i l’hora de començament dels exercicis, l’ordre d’actuació dels/de les aspirants, i la composició del tribunal.

Publicació Bases BOPT de data: 28.12.2022
Obertura termini de presentació de sol·licituds: 29.12.2022
Publicació al DOGC de data 30.12.2022. Finalització del termni de presentació: 30.01.2023


A destacar:

Per a la presentació telemàtica de la sol•licitud, només és necessari utilitzar una identificació digital. En el cas que no se’n disposi, es pot obtenir facilment l’idcat mòbil, que és  una identificació digital segura, fàcil i ràpida d’obtenir. Ho podeu veure el següent vídeo: com obtenir l’idcat mòbil

Si no heu fet mai un tràmit telemàtic amb l’Ajuntament consulteu la guia El tràmit telemàtic  pas a pas que trobareu a la seu electrònica Espai aprenentatge digital que  us ajudarà.

I recordeu que si no esteu registrats en la base de dades de l’Ajuntament de Reus, primer heu de fer-ho a travès del tràmit Alta a la Base de dades de persones

Per més informació:
Consultar bases de la convocatòria en l’apartat documentació i impresos.

Quant costa fer el tràmit?

Quina documentació he de presentar?

Veure bases convocatòria

 



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell ( IMFE )



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració