Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Subvencions a empreses i nous emprenedors, per afavorir l'impuls i la dinamització económica 2022

Bases amb l'objectiu d'estructurar i fixar els criteris i el procediment per a la concessió de subvencions per afavorir l'impuls i la dinamització econòmica

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Termini inscripció/presentació

Del 13/04/2022  fins el 09/10/2022

(Fora de termini)

Beneficiaris

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques i/o jurídiques amb objecte empresarial que compleixin els requisits generals i específics detallats en les bases de la convocatòria.

Es plantegen les següents línies d’ajuts o subvencions:
LíNIA 1: Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus
   Per a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 5.000,00 € per la seva posada en funcionament.

LíNIA 2
: Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs.
   Per a les empreses establertes a Reus, que hagin tingut un canvi de titular, que continuIn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 5.000,00 €.

Podran ser beneficiaris  d’aquesta convocatòria les persones que compleixin els requisits generals i específics fixats a la base segona i que hagin iniciat l’activitat econòmica o que s’hagi realitzat el canvi de titularitat del negoci a través d’un traspàs d’un negoci en funcionament ubicat a Reus entre el dia 1 d’agost de 2021 i el dia 30 de setembre de 2022, i que realitzin una inversió mínima de 5.000 € en despeses subvencionables.

Els beneficiaris hauran d’haver assistit a una sessió d’assessorament sobre Com incorporar criteris d’impacte social, econòmic i mediambiental al teu negoci, organitzada per la Regidoria d’Empresa i Ocupació. Es dura n a terme diferents sessions a la sala d’actes de l’Antic Hospital i tindran una durada d’una hora. Els interessats a assistir-hi s’hauran d’inscriure a la plataforma inscripcions.reus.cat. Les dates previstes són les següents:

04/05/2022 a les   9:30 h
18/05/2022 a les 16:00 h
01/06/2022 a les   9:30 h
15/06/2022 a les 16:00 h
07/09/2022 a les   9:30 h
21/09/2022 a les 16:00 h
14/10/2022 a les   9:30 h
21/10/2022 a les 16:00 h

Durant el termini de presentació:

En cas de consulta enviar correu a info.empresaiocupacio@reus.cat

Normativa relacionada
Bases publicades al BOPT núm. 76 de 20 d’abril de 2017
Convocatòria 2022 : publicat al bopt de data 12 d’abril de 2022

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Quin és el temps de tramitació?

El termini que es disposa per emetre resolució és de tres mesos a comptar des de l’endemà de la data de finalització de la presentació de les sol•licituds de subvenció, llevat que la respectiva convocatòria prevegi un termini inferior. Transcorregut aquest termini sense que l’òrgan competent hagi resolt al respecte, els interessats podran entendre desestimada per silenci administratiu la sol•licitud de concessió de la subvenció.

Quina documentació he de presentar?

Veure bases i convocatòriaEspecificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Àrea d'empresa i ocupació