Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Llicència de Fogueres de Sant Joan i de Sant Pere a la via pública o en espai públic

Sol.licitud i normes per garantir la seguretat de les persones i els béns públics i privats

Termini inscripció/presentació

Del 10/06/2019  fins el 24/06/2020

(Fora de termini)


Detall del tràmit

AVIS IMPORTANT: l’any 2020, davant l’estat d’alarma del COVIC 19 , no s’auoritzaran fogures en espais publics

_________________________________________________________________________________

Aquest tràmit és per l’encesa de fogueres de Sant Joan o de Sant Pere a la via pública o en un espai públic

En el cas que la foguera s’hagi d’encendre a la via pública o en un espai públic, la persona o entitat organitzadora cal que sol·liciti la Llicència per l’encesa de foguera al Registre General del’Ajuntament, indicant el lloc on estarà situada, així com el compliment de les mesures de seguretat i, alhora, en el mateix escrit, cal sol·licitar la llicència d’ocupació de la via o de l’espai públic.

L’Ajuntament pot acordar que no s’encenguin les fogueres per motius climàtics o per no complir les esmentades mesures de seguretat. En aquest últim cas,l’Ajuntament pot apagar i retirar els materials o bé ordenar a l’organització que ho faci.


Per a qualsevol eventualitat, cal posar-se en contacte amb el telèfon 112, amb el Cos de Bombers, o amb la Guàrdia Urbana al telèfon 977010092.

Més informació: veure BAN a l’apartat:  impresos relacionatsAltres sol·licituds d’encesa de fogueres:

  •     FOGUERES TERRENY PARTICULAR

Quan la foguera s’hagi d’encendre en terreny particular, dins del sòl urbà, la persona o entitat organitzadora ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament el formulari de Comunicació de Fogueres de Sant Joan i de Sant Pere en terreny particular (veure el tràmit corresponent), en el qual es comunica l’encesa de la foguera i el lloc on estarà situada, així com el compliment de les  mesures de seguretat.

 Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat