Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Premis Reus FP Empresa 2016

Bases any 2014 - Premi al millor projecte de caire emprenedor dels alumnes de FP que estudien a Reus.

Termini inscripció/presentació

Del 27/09/2016  fins el 04/11/2016

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)      Sol.licitar cita prèviaDetall del tràmit

• Objecte del concurs
L’objecte d’aquestes bases és reconèixer i premiar el millor projecte de caire emprenedor dels alumnes de Formació Professional inicial (FP) que estudien a la ciutat de Reus.
Els projectes empresarials han de plantejar idees innovadores sobre un nou producte o servei o la millora d’aquests, en una perspectiva d’iniciativa de negoci constitutiva d’empresa.
Els projectes han de ser desenvolupats en el marc dels mòduls formatius dels títols de grau mitjà i grau superior relacionats amb l’empresa i la iniciativa emprenedora.
També forma part de l’objecte d’aquestes bases impulsar iniciatives emprenedores que permetin millorar el procés de transició a la vida activa dels estudiants de FP i reforçar el desenvolupament econòmic de la citat.
El procediment de la concessió dels premis es regeix pels principis de publicitat, transparència, lliure concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació.
 

• Destinataris
Poden participar en aquest convocatòria tots els alumnes matriculats en un cicle formatiu de grau mitjà o superior d’algun dels centres educatius amb estudis de FP de la ciutat de Reus durant el curs 2015-2016.
Per a la participació en aquest premi es requerirà el vist-i-plau dels centres educatius, els quals valoraran i consideraran els millors projectes avaluats durant el curs i proposaran a l’autor o autors d’aquests projectes que presentin la seva candidatura al premi. Els centres educatius vetllaran per a què els projectes que es presentin compleixin l’objecte d’aquestes bases i la seva idoneïtat per a concórrer al premi.
La participació és voluntària i comporta la plena acceptació d’aquestes bases.
 

• Termini de presentació de sol•licituds i documentació per participar als premis
Tots els participants hauran de presentar fins el 4 de novembre de 2016 inclòs, a documentació que s’especifica al punt cinquè de les bases.
El jurat estarà format pels mateixos membres que constitueixen el comitè d’avaluació dels Premis Reus Empresa. El comitè, si s’escau, en la fase d’avaluació, podrà concertar entrevistes o demanar una presentació del projecte als autors per tal d’aclarir-ne aspectes concrets.

 

Més informació:
Bases 2014, publicades al BOPT núm. 204 de data 4.9.2014

Convocatòria 2016 publicada al BOPT núm. 184 de 27.9.16.

Veure BasesQuant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat