Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Autorització per recollir documents

Model genèric amb què la persona interessada pot autoritzar-ne una altra per recollir documentsCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      


Detall del tràmit

Quan la persona interessada no pot recollir un document de l’Ajuntament de manera presencial, pot autoritzar una altra persona perquè ho faci en nom seu.

En aquest cas, cal que la persona interessada empleni i signi el model d’autorització que s’adjunta en aquesta fitxa, tot indicant la identitat de la persona a qui autoritza per a recollir en nom seu el document que especifica.

El document a recollir es trobarà a la mateixa oficina on la persona interessada el va sol·licitar.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat